find dit drømmejob

Jobansøgninger eller opsøgning, hvordan finder jeg mit drømmejob?

 

jobansøgninger, glem i øvrigt alt om at skrive dem!

Jobansøgninger er noget jeg skal til at skrive og fik tilsendt denne her artikel fra en god ven, som   har skrevet og den giver faktisk rigtig god mening, faktisk så god mening at jeg selv har valgt at benytte den i fremtiden, på jagten efter det helt rigtig job.

I dette indlæg handler det om den mest effektive måde så at få drømmejobbet på.

Og apropos drømme, så handler denne artikel også i begrænset omfang om (natlige) drømme. Jeg vil til sidst dele en anden af mine drømme med dig, en drøm som spillede en stor rolle, ift. faktisk at turde tage et vigtigt karrieremæssigt skridt for mig. Ellers var det bare blevet ved tanken. Læs med til sidst i indlægget.

Det at følge sin egen vej i livet – gøre det du inderst inde ved er rigtigt for dig – ja det kræver oftest mod. Og mod kræver den metode jeg vil dele med dig her også. Til gengæld lover jeg at den virker!

SÅ til sagen: hvordan får du drømmejobbet?

Som den karrierecoach der lærte mig metoden sagde som det allerførste; glemt alt om at søge job via stillingsopslag og jobansøgninger, du får aldrig job på den måde!

Hun sagde det lidt med et glimt i øjet, for selvfølgelig lykkes det en gang imellem at få job på den traditionelle måde, men 8 ud af 10 job besættes uden om det officielle jobmarked (altså ikke via jobopslag, ansøgning m.v.).

Hvordan du bliver en af de 8 – også uden at kende “de rigtige mennesker” – er hvad dette blogindlæg handler om.

Metoden i al sin enkelthed

Metoden kaldes “netværksmetoden” – også selvom du ikke har et netværk. Den involverer flere steps – lad os starte med det første.

Step 1 – Hvor (tror du) du godt kunne tænke dig at arbejde?

Find ud af, hvor du (tror du) godt kunne tænke dig at arbejde. Og find gerne flere steder.

Step 2 – Find din (kommende?) chef

Find ud af, hvem der er leder af den afdeling du godt kunne tænke dig at arbejde i (via virksomhedens/organisationens hjemmeside, eller her på LinkedIN). Spørg eventuelt receptionisten, om hvem der er leder af den pågældende afdeling – det vil de altid gerne hjælpe dig med. Det er vigtigt, at du får fat i den der har mulighed for at ansætte dig. Alt andet er (næsten) spild af tid.

Step 3 – Ring op!

Ring vedkommende op, og sig noget i stil med; “Hej jeg hedder (indsæt selv dit navn). Jeg står et sted i min karriere, hvor jeg er en smule søgende på, hvad det næste step skal være for mig. Er det rigtigt, at du er leder af (indsæt selv afdeling/organisation), og arbejder med (indsæt selv fagområde)?”

Dette siger du for at få vedkommende på banen og inddraget i samtalen. Vedkommende svarer formodentlig “Ja”, fordi du har undersøgt det, og derfor ved du det allerede (svarer vedkommende “Nej, det er anden du skal tale med”, ja så er det denne anden du skal ringe op til efterfølgende).

Dernæst siger du. “Hvor spændende! Jeg er sikker på det vil være guld værd for mig at mødes med dig og sparre på, om den verden (/den branche/det felt/den virksomhed) du arbejder i kunne være være noget for mig. Hvad siger du til at drikke en kop kaffe med mig, eksempelvis næste uge? Jeg forestiller mig en halv time.”

Får du brug for det kan du tilføje; “det handler ikke om et job, det er ren sparring, simpelthen for at finde ud af, om den retning (din branche, sådan et sted som din virksomhed etc.) kunne være spændende for mig.”

Og her er det så dine indvendinger over for metoden kommer tænker jeg. Noget i stil med:

  • “Det har vedkommende da ikke tid til!”
  • “Hvorfor skal vedkommende spilde sin tid på mig og mit lille problem?”
  • “Vedkommende siger helt sikkert nej!”
  • “Der må være tusinde mennesker der hele tiden ringer og forsøger det samme”
  • “Hvad får de dog ud af det?!?!”

Hvorfor det nu er blevet tid til, at jeg deler det næste lille stykke statistik med dig.

8 ud af 10 svarer “Ja” til dette spørgsmål.

8 ud af 10! Og hvorfor gør de det kunne du spørge?

  • Fordi du appelerer til deres næstekærlighed. Den største glæde er at glæde andre. Mennesker vil inderst inde gerne hjælpe andre mennesker.
  • Fordi du i samtalen har sat dem lidt op på en piedestal ved at fortælle dem, at du er overbevist om, at de kan hjælpe dig. Manipulation? Ja og nej. Det er vigtigt du forstår at du ikke forsøger at få en jobsamtale i stand. Der er tale om en sparringssamtale – det kunne være du fandt ud af, at du slet ikke har lyst til at arbejde det sted. Mere om det senere.

Og så er det faktisk sådan, at vedkommende får noget ud af at hjælpe dig. Nemlig glæden ved at hjælpe dig. Og lov til at tale om sig selv og øse ud af deres enorme viden. Noget de fleste af os elsker.

Spørg i telefonsamtalen aldrig til et job!

Du skal helt ind i hjertet forstå, at der for dig er tale om sparring. Det er ikke en jobsamtale du skal til. Lige så snart du spørger til et job, så er svaret ofte, at der ikke er nogle ledige stillinger lige nu, eller at du skal tage fat i HR/Personalechefen. Det vil du gerne undgå, for det fører sjældent til job.

Det vil jeg gerne gøre tydeligt på basis af hvad jeg selv oplevede. Og hold fast I, at vi alle motiveres af forskellige ting, dette er min historie.

Da jeg for nu 8 år siden var enormt søgende på, hvor jeg skulle hen i min karriere (noget mere end jeg er nu :-)), da overvejede jeg blandt andet interne underviser og/eller HR-stillinger i store danske/nordiske banker. Jeg mødtes således med øverste HR- og ledelsesansvarlige i både Danske Bank & Nordea (begge syntes i øvrigt mest af alt bare det var super sejt, at jeg henvendte mig på den måde).

Da jeg kommer ind i Nordeas hovedkvarter i København mødes jeg med noget som gjorde, at jeg fik akut ondt i maven. Der hænger i det store glasindgangsparti (atrium) en skov af tv-skærme med aktiekurser/grafer, nøgletal, valutakurser med videre.

Det var meget tydeligt, hvad der var hovedomdrejningspunktet i den butik. Penge og profit. Som det selvfølgelig er i rigtig mange virksomheder, uden der som sådan er noget galt i det, men her var det meget udtalt, og det første der mødte mig. Jeg kunne med det samme mærke, at her skulle jeg ikke arbejde (igen – du kan sagtens have det lige omvendt!).

Jeg gennemførte samtalen, som i øvrigt kun bekræftede, at det ikke var den vej jeg skulle. Det er det jeg mener med, at disse sparringssamtaler netop er sparrings-samtaler. Det handler ikke kun om for dig at få et job – det handler endnu mere om, at du bliver klogere på hvor du skal hen. Måske du ikke skal derhen hvor du tror du skal hen.

Find dine egne ord!

Du skal finde dine egne ord, og øve dig på dem inden du laver dit første opkald, som du selvfølgelig laver til den person der står nederst på din prioriterede liste over steder du (tror du) godt kunne tænke dig at arbejde. Og selvfølgelig har du øvet dig ved at ringe op til en kæreste, ven eller veninde, og prøve det af inden du ringer op til din måske kommende chef.

Vigtig pointe; læg aldrig en besked hvis vedkommende ikke tager telefonen. De ringer aldrig tilbage, og hvis de alligevel gør det, så er du ofte uforberedt på det og står måske og er ved at betale for mælken nede i Netto. Du vil ikke være uforberedt.

Step 4 – Sparringssamtalen

Sidste step er så selve sparringssamtalen. Her siger du først “tak for din tid”, og du fortæller, hvor meget du har set frem til mødet. Og så fortæller du igen, hvordan du lige nu er søgende på, hvor du skal hen i din karriere. Det er selvfølgelig meget forskelligt hvordan samtalen forløber, men du kan gøre meget for at styre den. Det er dig der har sat den i stand, og det er dit møde.

Det er meget naturligt, at du i samtalen fortæller om dig selv, din baggrund, dine styrker med videre. Med andre ord, du har selvfølgelig forberedt dig på samtalen, også med nogle spørgsmål du kan stille personen du mødes med (måske har du sendt vedkommende dit cv inden samtalen).

Igen – det handler alt sammen om, at du kan blive klogere på, om det er en vej du reelt gerne vil gå. Og så selvfølgelig indirekte om at sælge dig selv. Men det er ikke en formel jobsamtale, og det er det der gør, at du kan slappe meget mere af, og være dig selv. Det jeg selv syntes er det absolut fede ved metoden.

Og der sker så nogle gange det, at der opstår (job-)muligheder under selve samtalen, fordi I begge mærker et match. Andre gange fører samtalen til, at den du mødes med henviser dig til andre som du også skal mødes med (“vi har ikke noget job lige nu, men jeg kender en ovre hos XX, hende skal du mødes med!”).

Og på denne måde udvider du stille og roligt dit eget netværk ved at tappe ind i deres netværk.

Der sker oftest det, at der – når du mødes med vedkommende – ikke lige dér er nogle ledige stillinger, men 14 dage efter er der en der siger sit job op. Og så er det dig lederen ringer til.

Du er med andre ord blevet en af de 8 ud af 10 der bliver kaldt til samtale uden om det officielle jobmarked. Og du er allerede forud på point.

Selvfølgelig; kender du nogen der kender vedkommende du gerne vil mødes med (check LinkedIN), så kan det være en vej at få mødet i stand. Men det behøver du altså ikke.

Igen – metoden kræver mod, men den virker. Og netop fordi den kræver mod og ikke særlig mange gør det, ja så er der altså ikke mange andre mennesker der kimer din måske kommende chef ned.

Hvis du stadig sidder med en masse indvendinger mod metoden, så vil jeg (nok lidt for) firkantet tilskrive disse indvendinger dit manglende mod.

FIND MODET

Som i sidste blogindlæg så var her endnu en (lav-)praktisk metode du kan tage og bruge. Hvis du tør. For de praktiske metoder er en ting, noget andet er at have modet til at gøre det der skal til for at komme den rigtige vej i dit liv. Modsat sidst i livet at fortryde at du ikke gjorde dette og hint, på grund af dette og dette (indsæt selv dine egne undskyldninger – gode som mindre gode).

Er der noget vores natlige drømme gør, så er det at hjælpe os i den rigtige retning. Herunder give os modet til at gå den rigtige karrierevej. Og det vil jeg igen gerne give dig et eksempel på – fra mit eget liv. I form af en anden drøm jeg havde, som var med til at give mig modet til at gå min egen vej.

Da jeg i sin tid var ansat i konsulentbranchen og gik med tanker om at gå selvstændig (for at få mere tid til drømmeprojekt), så var jeg ganske enkelt hunderæd. Jeg turde ikke tage springet.

En weekend hvor jeg var fyldt meget op af disse tanker – og faktisk havde to konkrete tilbud om freelancesamarbejde (undervisning i projektledelse), så drømte jeg følgende.

Jeg står linet op sammen med en større gruppe jævnaldrende mænd og kvinder. Det er en konkurrence, som handler om at forcere noget land, det gælder om at komme først.

Det første vi kommer til er en 50-meters swimmingpool. Jeg er tidligere konkurrencesvømmer (i virkeligheden), og tænker “hvor svært kan det være” – ned i baljen, jeg giver den gas, og er første mand oppe af vandet. 

Det næste vi kommer til, er en kæmpe stor, sort klippeø. Igennem en af klipperne er sprunget en vandrutsjebane (ind igennem klippen). Der er med andre ord ikke nogen, der har været og pudse den efter med sandpapir eller lignende, hvorfor det vil gøre pænt ondt at tage turen. Det er i drømmen implicit, at vi skal igennem vandrutsjebanen – det er en del af konkurrencen. 

Da jeg kommer hen til selve rutsjebanen kigger jeg ind i den, tænker “det skal jeg sgu’ ikke nyde noget af!”, og vender om. I det jeg vender mig om, får jeg øje på en stor flok teenagere, som står ved indgangen til rutsjebanen, de er i højt humør, og uden tøven kaster de sig én efter én ind i rutsjebanen. 

Vores drømme handler om det, der er vigtigt i vores liv lige nu. Og i den weekend hvor jeg havde denne drøm var jeg virkelig fyldt op af tankerne om at gå selvstændig, og til trods for, at jeg dér havde to freelancetilbud (som faktisk kunne gøre at jeg kunne gå selvstændig), ja så turde jeg ikke.

Drømmen sagde med al tydelighed til mig; Michael, du er blevet for konservativ og sikkerhedssøgende. Du skal finde lidt af dit teenage-/ungdomsmod frem igen! Du tør jo kun gøre noget, som du ved går godt, og som du ved du allerede er god til (swimmingpoolen)! Og ja, du kommer til at slå dig, helt sikkert, men det er altså en del af gamet hvis du vil gå din vej.

Det tog mig et par uger efter drømmen helt at samle mod, men så gik jeg ned til min chef og sagde op.

Igen et eksempel på hvordan drømmene hjælper os til at leve vores liv i overenstemmelse med hvem vi vitterligt er. Hvordan de hjælper os til at finde det mod der skal til, når det skal til.

jobansøgninger, jobansøgninger, jobansøgninger, jobansøgninger, jobansøgninger ,jobansøgninger ,jobansøgninger ,jobansøgninger ,jobansøgninger jobansøgninger jobansøgninger jobansøgninger ,jobansøgninger ,jobansøgninger ,jobansøgninger ,jobansøgninger ,jobansøgninger ,jobansøgninger ,jobansøgninger ,jobansøgninger, jobansøgninger