CV – Curriculum Vitae – Jimmie Hansen Steinbeck

CV Jimmie – curriculum vitae

Jimmie Hansen Steinbeck

JImmie JImmie Hansen Steinbeck

LinkedIn


Kernekompetencer

  • Motiverende og resultatskabende
  • CRM – salg, kundeservice, teknisk support og helpdesk
  • Coaching, salgstræning og salgsteorier
  • Personaleledelse og drift
  • Forhandlingsteknikker
  • indledende salgsarbejde og relations opbygning
  • Budget planlægning, målsætninger
  • Produkt & forretningsudvikling

 


Profil

Styrker og optimerer virksomheder ved at give medarbejderne de rigtig værktøjer at arbejde med gennem grundigt oplæring, motivationsteknikker og løbende coaching i salgstræning, forhandlings og salgs-teknikker så som BALA, AIDA, EFU, og KISS. Er jeg sikker på at jeg kan give jeres arbejdsplads et ekstra boost og skabe et godt arbejdsmiljø og produktive, kreative og effektive kollegaer og ansatte.

Initiativrig, målrettet og udadvendt er tre ord, der kendetegner mig. Min situationsfornemmelse og sans for struktureret arbejdsindsats har været med til at skabe succesfulde resultater for både de virksomheder jeg har arbejdet for, mine egne virksomheder og ikke mindst for de kunder jeg har haft med at gøre.

Som kollega eller chef er jeg engageret, jeg er hjælpsom og jeg ikke bange for at tage styrepinden. Jeg er god til at formidle min viden videre men samtidigt dygtig til at tage ny viden og informationer til mig og bruge det til at skabe resultater og vækst, samt et godt og sundt arbejdsmiljø.

Jeg tror på, at de bedste resultater bliver skabt på baggrund af et gennemarbejdet plan, samt at tage gode men overvejede beslutninger og ikke mindst hårdt arbejde og udnytte og bruge de værktøjer som vi har fået og indsamlet igennem vores liv. Dette gælder både i arbejdsøjemed, men også i dagligdagen med de udfordringer der følger med når man er målrettet og ikke vil nøjes.

Som udgangspunkt ser jeg altid det positive i en situation og prøver at vende en negativ situation ved at være proaktiv og gøre det til noget positivt. Jeg investerer den tid i mit arbejde eller den opgave jeg arbejder på, der skal til for at opnå de mål jeg sætter mig.

  _______________________________________________________________________________

seo: Jimmie Hansen – Jimmie Hansen Steinbeck – Steinbeck – Jimmie Steinbeck – Jimmie Hansen – Jimmie Hansen Steinbeck – Steinbeck – Jimmie Steinbeck –