CV – Curriculum Vitae

CV Jimmie – curriculum vitae

Jimmie Hansen Steinbeck

JImmie Steinbeck

Himmerlandsvej 23 st th.
2720 Vanløse
Tel: 20 650 950
Mail: jimmie@steinbeck.dk
Født 16. April 1982 (34 år)
LinkedIn
CV-PDF


Kernekompetencer

 • Motiverende og resultatskabende
 • CRM – salg, kundeservice, teknisk support og helpdesk
 • Coaching, salgstræning og salgsteorier
 • Personaleledelse og drift
 • Forhandlingsteknikker
 • indledende salgsarbejde og relations opbygning
 • Budget planlægning, målsætninger
 • Produkt & forretningsudvikling

 


Profil

Styrker og optimerer virksomheder ved at give medarbejderne de rigtig værktøjer at arbejde med gennem grundigt oplæring, motivationsteknikker og løbende coaching i salgstræning, forhandlings og salgs-teknikker så som BALA, AIDA, EFU, og KISS. Er jeg sikker på at jeg kan give jeres arbejdsplads et ekstra boost og skabe et godt arbejdsmiljø og produktive, kreative og effektive kollegaer og ansatte.

Initiativrig, målrettet og udadvendt er tre ord, der kendetegner mig. Min situationsfornemmelse og sans for struktureret arbejdsindsats har været med til at skabe succesfulde resultater for både de virksomheder jeg har arbejdet for, mine egne virksomheder og ikke mindst for de kunder jeg har haft med at gøre.

Som kollega eller chef er jeg engageret, jeg er hjælpsom og jeg ikke bange for at tage styrepinden. Jeg er god til at formidle min viden videre men samtidigt dygtig til at tage ny viden og informationer til mig og bruge det til at skabe resultater og vækst, samt et godt og sundt arbejdsmiljø.

Jeg tror på, at de bedste resultater bliver skabt på baggrund af et gennemarbejdet plan, samt at tage gode men overvejede beslutninger og ikke mindst hårdt arbejde og udnytte og bruge de værktøjer som vi har fået og indsamlet igennem vores liv. Dette gælder både i arbejdsøjemed, men også i dagligdagen med de udfordringer der følger med når man er målrettet og ikke vil nøjes.

Som udgangspunkt ser jeg altid det positive i en situation og prøver at vende en negativ situation ved at være proaktiv og gøre det til noget positivt. Jeg investerer den tid i mit arbejde eller den opgave jeg arbejder på, der skal til for at opnå de mål jeg sætter mig.

  


Erhvervserfaringer

2013 – nu Steinbeck.dk – (Juridisk navn: EURO TRADE IVs) – Founder.

Steinbeck.dk er mit lille iværksætterværktøj. Det er her jeg afprøver forskellige forretningsideer. Selskabet har jeg kun, da det i Danmark kræver at man har et CVR nummer hvis det er mere end bare en hobby. Selskabet er momsregisteret. 100% af omsætningen reinvesteres i nye projekter og ideer.

 • Rolle: Som indehaver er det min opgave at drive en dansk virksomhed med alt hvad dette indebærer.
 • Ansvarsområde: Udvikle forretningsideer afprøve nye markedsføringsstrategier og sørge for at de projekter jeg har startet, giver overskud og vækster ud fra den forretningsplan og budgetter jeg har udarbejdet.
 • Resultater: At skabe et frirum for mig selv, hvor jeg kan afprøve mine ideer og udleve den lille iværksætter som stadig brænder lidt derinde. Idéen er ikke at skabe en kæmpe virksomhed, men at lege lidt med mine idéer. Når noget viser sig at være en god ide og begynder at tage mere tid, finder jeg en partner eller en der vil drive idéen til en virksomhed. Så kan jeg starte noget nyt op.

2010 – nu Saris Group – Head of Sales & Partner

Stopper i januar 2016 grunden frasalg til international organisation. – Den danske del er under afvikling og kundedatabase og serviceaftaler overgår til nye ejere.

Rådgivning af virksomheder omkring deres muligheder for at optimere deres drift og omkostninger og hjælpe dem med at blive mere konkurrencedygtige i markedet, og optimere deres selskabskonstruktioner og gøre dem mere fleksible over for forandringer og nye markeder.

 • Rolle: Som Salgschef, består mit arbejde i at sørge for at virksomheden opnår de KPIér, og hele tiden at optimere vores produkter og ydelser og implementerer den hos nye og eksisterende kunder.
 • Ansvarsområde: Til dagligt står jeg for indledende salgsarbejde og relations opbygning i forbindelse med større komplekse selskabsløsninger til minde og mellemstore virksomheder, og koncerner. Kundemøder face to face, telefon og mail korrespondance. Implementering af vores produkter og services. Derudover er jeg også inde over regnskab, bogføring, ansatte, coaching og salgstræning, forretningsudvikling og markedsføring m.m.
 • Resultater: At havde skabt endnu en virksomhed hvor kunder og ansatte føler sig i trygge hænder. At skabe et produkt og en service som erhvervslivet virkelig kan bruge og se resultater og besparelser kort tid efter implementeringen. At hjælpe andre med at komme videre efter eventuelle konkurser eller sikre dem bedre mod hverdagens udfordringer samt planlægge deres exit strategi for fremtiden. I 2014 og frem til start 2015 har vi skabt en vækst for vores kunder på et to cifret million beløb ud fra deres egne udtalelse. I dag har vi mere end 100 faste kunder tilknyttet vores organisation i Danmark og resten af verden.
 • I 2016: I dag er virksomheden og alle vores aktiviteter, kundedatabase, samarbejdspartner, leverandører og hele Saris Group´s vækst og innovationskoncept som jeg har udviklet gennem tiden, solgt til en international udbyder af lignende produkter og services. Jeg er forsat tilknyttet som ekstern konsulent i forbindelse med overflytninger og overdragelser af klienter, deres konti m.m. Dette er jeg ved at være færdig med nu og det er på tide at finde nye udfordringer.

 


 

2009 – 2014 Global Independence Inc. – Country Manager Denmark  & Partner
Sælger offshore løsninger, bankkonto, Foundations, fonde, trust, EU Selskaber m.m.

 • Rollen: Som Country Manager består mit job i at sikre at Global Independence Inc. fortsat har den position og markedsandel vi har fået på det nordiske marked, og hele tiden optimere vores processer og løsningsmodeller.
 • Ansvarsområder: Til dagligt står jeg for indledende salgsarbejde og relations opbygning i forbindelse med større komplekse selskabsløsninger til minde og mellemstore virksomheder, og koncerner i Norden, samt onlinemarkedsføring, vedligeholdelse og optimering af hjemmesider og SEO samt Adwords kampagner. Endvidere er jeg kontaktperson for henvendelse fra det tyske marked og samarbejdspartnere.
 • Resultater: Omsætning på et 2 cifret millionbeløb om året, og har selv lavet hele den Danske onlineflade, hjemmeside, SEO delen og Adwords Kampagnerne. Global Independendence Inc. er blandt de 10 største udbydere af ”Udenlandske Corporate Service Løsninger” i Europa og er på højde med Deloitte og KPMG hvad angår viden og løsningsmodeller.
 • 2014: Blev selskabet opkøbt af en konkurrent fra udlandet, jeg var med til at få alle detaljer vedr. salget på plads.

 2007 – 2009 EMEA CSI / DHansen Invest ApS – Account Manager / Salgschef
Salg af totalløsninger i forbindelse med selskabskonstruktioner i hele verden. Corporate Serivces.

 • Rollen: Mit job bestod blandt andet i, salg og Implementering af virksomhedens produkter og services. Opsøgende salg til nye og eksisterende kunder, kundemøder i forbindelse med bookede møder. Salgstræning, coaching, event & messe planlægning, udfærdigelse og design af salgsmateriale til indretning, bannere, flyers, produkt ark m.m.
 • Kompetencer: Onlinemarkedsføring. Projektledelse af messebesøg og salgsmateriale. Leads generering gennem internettet, opsøgende salg, mødebooking og salgstræning samt coaching.
 • Resultater: Omsætning på gennemsnitlig 35% over budget pr. mdr. og det største enkeltsalg i virksomhedens levetid.

 

2007 – Sales Innovation – Salgs og Coaching chef

Online Bureau med salg af Adwords og SEO produkter & Løsninger.

 • Rollen: Mine opgaver var budgetplanlægning, salgstræning, coaching, af et team på 6-8 sælgere. Opsætning af Adwords kampagner i samarbejde med deres Adwords ekspert.
 • Kompetencer: Adwords kampagner, udfærdige salgsmateriale, salgstaler, budgetplanlægning, coaching & mødetræning.
 • Resultater: Hjælpe virksomheden med at forbedre og coache flere at de ansatte så de kunne blive Adwords certificeret, samt løfte den månedlige omsætning med mere ind 30% og nedsætte sygefravær i salgsafdelingen med over 25%.
  Personligt hjalp jeg en kunde med at øge deres trafik med mere end 50% på deres hjemmeside og forøgede deres omsætning med 25% i kampagneperioden. Var i virksomheden i 5 måneder, stoppede da ledelsen valgte at flytte virksomheden til Aalborg.

 

2005 – 2007 Nextel – Founder.

Salgs & Medie Bureau, Klienter som: HI3G Denmark ApS, (3 mobil) Radio Udbydere, DDS ( Dansk Data Central) & NDC (Nordisk Data Central) 

 • Rollen: Som indehaver var min opgave at drive virksomheden med 15 fast og 5 deltids ansatte, styre budgetter, hyre personale, afskedige personale, bogføring/regnskab, leverandørhåndtering, coaching, salgstræning, onlinemarkedsføring
 • Kompetencer: Personaleledelse og drift, budgettering og regnskab, salgsstyring, salgsledelse og målsætning, kundepleje og forhandlinger.
 • Resultater: Skabte en virksomhed og en arbejdsplads med +20 meget tilfredse ansatte og et arbejdsmiljø lige i sælgerens ånd. Ansvar under frihed, og vækst måned efter måned med fantastiske salgsresultater for vores klienter og samarbejdspartnere.
  Fik HI3G Denmark ApS som klient i min egen virksomhed pga. Tidligere salg og aktiverings resultater i anden virksomhed.

 

2004 – 2005 SalesLinX – Operations Manager & Junior Manager

Salgs & Medie Bureau – HI3G Denmark ApS, (3 mobil) – kontorartikler, backup, belysning og rengøringsartikler m. f.

 • Rollen: Som Junior Manager bestod mit arbejde i coaching af nye og gamle sælgere, produktoplæring, salgstræning, ansættelse, MUS-samtaler, budgetplanlægning.
 • Rollen: Som Operations Manager bestod mit arbejde i opnåelse af omsætning i alle organisationens 3 afd. (KPIér,). Coaching af Teamledere, Key Account Manager. Derudover var jeg med til at erhverve nye produkter ind og forhandle priser og provision m.m.
 • Kompetencer: Personaleledelse og drift, budgettering og regnskab, salgsstyring, salgsledelse og målsætning, forhandlinger.
 • Resultater: At skabe et af landets bedste kanvas sælgere teams som måned efter måned øgede virksomhedens omsætninger og skabte markante markedsandele til vores klienter.
  At opnå aktivering af mere end 4000 Nye kunder (SIM-kort) for vores klient HI3G Denmark ApS, indenfor vores prøveperiode. Efter 3 måneder var vi det eneste bureau ud af 7 andre som fik alt deres B2B indenfor målgruppe 2-4 ansatte og 5-10 ansatte.

 

2001 – 2004 Boye & Garth – Team Sales Manager (Kanvas, Teamleder, Kea Account & Junior Manager.)

Salgs & Medie Bureau, Klienter 3 mobil, Orange/Telia og Radio NRJ, MMD/Kores og Triatel A/S

 • Rollen: Som Kanvas sælger, bestod mit arbejde i opsøgende salg B2B til nye kunder, for bl.a. 3 mobil, Telia, Orange og Radio NRJ.
 • Rollen: Key Account Manager skulle jeg gensælge til eksisterende kunder og relations opbygning af eksisterende kunder.
 • Rollen: Som Team leder, havde jeg ansvar for opnåelse af Team budget samt individuelle budgetter, coaching og salgstræning, for ca. 20 sælgere.
 • Rollen: Som Team Sales Manager var jeg ansvarlig for budgetplanlægning – KPIér, coaching, salgstræning og produkt oplæring samt salgskurser og motivations træning. Derudover havde jeg det daglige ansvar for hele salgsafdelingen med ca. 40-50 sælgere. Ansættelse af personale og udfærdigelse af salgsmateriale, salgstaler, jobannoncer, underholdning og events m.m.
 • Kompetencer: Personaleledelse og drift, budgettering og regnskab, salgsstyring, salgsledelse og målsætning, forhandlinger, salg med stort S samt coaching og salgstræning
 • Resultater: Startede 3 mobil B2B salg op i Danmark, udfærdigede salgstalen salgsmateriale og coaching materiale som blev bruge i 3´s interne salgsafdelinger, og var ansvarlig for at 3 kunne aktivere mere end 4.000 nye erhvervskunder efter at vi havde haft opgaven i 2 mdr. med ca. 20 sælgere på opgaven, og mere end 200.000 efter 24 mdr. med ca. 30 sælgere på opgaven.

 

Uddannelse & kurser

2009 – 2015: Selvstændig, indehaver af flere virksomheder og investor og mentor i 2 startups.

Har lært ”alt”(meget) hvad der indebærer at drive en virksomhed, skat, moms, regnskaber, lønninger, forhandlinger, hyre ansatte, afskedige, budgetplanlægning, KPIér, coaching. Forretningsplan konceptudvikling, markedsføring, sælge og købe virksomheder og gå konkurs.

 

2004 – 2005: Coaching & Salgstræning SalesLinX

Modulforløb 6 mdr. med fokus på medarbejder håndtering, salgstræning samt coaching formuleringsteknik.

2003 – 2004: Junior Manager Uddannelsen B&G Group

Modulforløb 6 mdr. med fokus på afdelings håndtering, medarbejder samtaler, budgetplanlægning, virksomhedsstyring, økonomi, regnskab, bogføring, salgstræning samt coaching.

2003 – 2004: Team Leder Uddannelsen B&G Group

Modulforløb 6 mdr. Ansvarshåndtering af mindre Team, coaching teknikker, budgetplanlægning individuelt og i helhed.

 1999 – 2001: Salgsuddannelse ”Kursus”

Fokus: Salgstræning og Salgsteknikker, behovsafdækning, BALA og KISS

1998 – 1999: Tønder Handelsskole HG & HH (mangler lige 3 mdr. af HH)

Fokus: Økonomi og samfund

1987 – 1998: Folkeskole på tysk privat skole.


Kurser

2003 – 2004 Coaching & Budgetplanlægning, B&G Group – Intern

Modulforløb over 6 mdr. med fokus på salgstræning, behovsafdækning, Salgsteknikker, motivationstræning, budgetplanlægning.

2002 – 2003 Salgsledelse, B&G Group – Intern

Modulforløb over 12 måneder. Ledelse af medarbejder, motivation og MUS-samtaler. Håndtering af afskedigelse og leder ansatte forhold. Teamcoaching teknikker og salgstræning.


Sprog

Engelsk:   Flydende / i daglig tale.
Tysk:         Flydende / kunne godt trænge til en opfriskning.
Svensk:     Hvis de taler langsom
Norsk:       Hvis de taler langsom
Dansk:      Modersmål


IT – Smartphone

Omfattende kendskab til

MS Office:
Windows:
Mac OS:
IPad, IPhone, Androide
Adwords, SEO


Fritid

Min fritid bruger jeg på bylivets mange tilbud, venner, familie og min kæreste gennem nu 15 år. Derudover er dykning min store passion samt at stå på ski. Elsker at rejse og har stort set været hele Asien rundt samt det meste af verdenen.

I 2015 blev jeg også far til Norr der i dag er godt 11 måneder gammel og så har jeg investeret i en kolonihavegrund hvor jeg selv er i gang med at bygge et nyt hus, det står færdig, ifølge min plan indenfor et par måneder. Født og opvokset i Sønderjylland og flyttede til Hovedstaden i år 2000.

Har Kørekort, bil og scooter.

 

SEO: CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie – CV Jimmie