Jimmie Hansen Steinbeck

Jimmie Hansen Steinbeck, 34 år gammel….

født og opvokset i Sønderjylland og senere flyttet til København i 2000.

JImmie hansen Steinbeck

I 2015 fik jeg en søn, og i den forbindelse valgte jeg at lave nogle ændringer i mit liv.  Jeg har altid været det man kalder en Iværksætter, og har igennem de sidste 15 år, været med til at etablere mere end 10 virksomheder, enten som stifter, medstifter elller partner.

Jeg har også investeret i nye start-ups, og været mentor for et par unge som var i gang med at starte virksomhed. Generelt har jeg en ret stor interesse for at skabe noget nyt.

Ved siden at de mange virksomheder, er en anden stor passion at opleve verden. Rejse og opleve deres kultur, natur og ikke mindst deres mad. Jeg har været i mere end 50 lande og over 200 destinationer igennem tiden, og fået lov til at dykke på nogle af klodens top 10 dykkerdestinationer.

Dykning er en af mine helst store favoritter når jeg er ude og rejse. Jeg har efterhånden logget adskillige 100 dyk. Dykning må siges at være min favoritting på ferien, og jeg udnytter en hver mulighed for at dyrke det på mine ferier.

Det er alt fra ren dykkerferie ( liveonboad) på Maldiverne, Filippinerne til dags ture eller bare dyk direkte fra stranden. Grotter, vrag og koraldyk.. jeg kan slet ikke få nok af det. Har altid mine finner og maske med så man lige kan tage en snorkel tur, hvis abstinenserne viser sig, eller svømmehuden mellem fingrene begynder at blive tørre

Nye tider

Men som sagt i 2016 i forbindelse med at jeg blev far til Norr, besluttede jeg mig for at lave nogle radikale ændringer i livet.

Jeg solgte min virksomhed og lukkede de mange projekter ned som jeg havde gang i, og tog kæreste og barn med ud og rejse i nogle måneder. I dag på jagt efter drømmejobbet.

Vi har også investeret i en kolonihave grund, hvor jeg har bygget et nyt og lækkert hus til min lille familie. Man kan vel godt sige at jeg er ved at falde lidt til ro, og dyrker mere familie livet, frem for iværksætter livet.

Karrieren er ikke lagt på hylden, men har bare fået nogle andre prioriteter. Hvor jeg tidligere brugte tid op at skabe noget nyt, vil jeg nu gerne lære fra mig, have nogle fede kollegaer, og ikke mindst en chef som man kan lære en masse nyt af.

Det er jo chefen og ikke jobbet man i sidste ende skal gå efter….. det er ham der giver dig ansvar, hjælper dig videre og er trinbrættet til din kommende succes.

Er du min nye Chef? se mit CV her og lad os få en snak over en kop kaffe 🙂

Ellers er der vel ikke så meget at sige, i min fritid ud over at rejse, bruger jeg en del tid i vores lille oase, venner og hvad byen ellers kan tilbyde..

Jimmie Hansen Steinbeck
Facebook
LinkedIn
Instagram
SEO: Jimmie Hansen Steinbeck- Jimmie Hansen Steinbeck- Jimmie Hansen Steinbeck- Jimmie Hansen Steinbeck- Jimmie Hansen Steinbeck- Jimmie Hansen Steinbeck- Jimmie Hansen Steinbeck- Jimmie Hansen Steinbeck- Jimmie Hansen Steinbeck- Jimmie Hansen Steinbeck- Jimmie Hansen Steinbeck-